ZONDER GROTE VERANDERINGEN EFFICIENTER WERKEN?

ZEG GEDAG TEGEN CHRONISCHE WERKDRUK EN TIJDGEBREK

Verlaag de werkdruk eenvoudig en snel
Op de gemiddelde werkvloer is het een actuele uitdaging; het verlagen van de werkdruk. Zonder in te leveren op productiviteit en kostenefficiency. Omdat de lijst met werkzaamheden oneindig lang blijft en er steeds meer werk bijkomt, raken mensen overbelast. Hierdoor staat de ontwikkeling van uw bedrijf sneller stil.


Met behulp van automatisering is het mogelijk om:

Foutgevoeligheid van werk door menselijk handelen te minimaliseren.

Uw mensen optimaal in te zetten en kwaliteiten te benutten

De huidige werkprocessen efficiënter
in te richten.

Maak processen efficiënter, makkelijker en sneller
Heeft u enig idee hoeveel handelingen er op een dag herhaald worden? Of dit nu gaat om manuele- of digitale werkzaamheden. Van simpele muisklikken tot het omzetten van bestanden en gegevens uit diverse systemen. Omdat er al langere tijd volgens bepaalde processen gewerkt wordt, ontstaan er mogelijk blinde vlekken binnen een organisatie. Door deze in kaart te brengen maakt u een efficiëntieslag. Waarmee u tijdwinst behaalt, de werkdruk verlaagt en het werkgeluk verhoogt.


Met een vrijblijvend gesprek kunnen wij inventariseren waar wij verbetermogelijkheden zien.
Wat houdt automatiseren precies in?
Allereerst wordt er een duidelijke analyse gemaakt van de werkzaamheden op de werkvloer. Zo komen de meeste handelingen, bewegingen en processen in kaart.


De data die hiermee verzameld is, geeft de meest actuele inzichten van uw organisatie. Al snel wordt hiermee duidelijk, waar tijdwinst te halen is.


Deze analyse nemen wij met u door om vervolgens een oplossing op maat aan te bieden.
Dat kunnen simpele oplossingen zijn. Zoals:

Koppelingen die het mogelijk maken om meerdere systemen aan elkaar te linken.

   Een automatische controle uit laten voeren zodat menselijke fouten gecheckt worden.

Het schrijven van op maat gemaakte codes.  

Eenvoudige integratie zonder grote kosten
Een van de problemen waar u mee te maken krijgt bij het optimaliseren en door ontwikkelen van processen, is de hard- en software. Bijvoorbeeld bij het aanschaffen van nieuwe software. In veel gevallen zijn de computers verouderd en kunnen ze de nieuwe programma’s niet aan. Doordat wij kennis hebben van hardware en software, geven wij goed onderbouwd advies. Zodat u makkelijk afweegt welke kosten de investering waard zijn.

Innovatief en veelzijdig
Binnen Visual Fiber werken wij met een klein team van specialisten, met ieders eigen expertise. Zo maakt u automatisch gebruik van veel kennis. Binnen een samenwerking met ons heeft u altijd één van ons als vast aanspreekpunt. Dat maakt dat u ons makkelijk bereikt.

Wat automatisering voor ons betekent
Binnen ons bedrijf winnen wij dankzij onze hard- en software continu tijd. Processen zijn dusver geautomatiseerd, dat wij voor ruim 30 FTE werk verzetten, met slechts 3 FTE.

Geef uw bedrijf een boost met automatisering

De mogelijkheden zijn breed. Dat maakt het mogelijk lastig om in te schatten of automatiseringen ook voor uw bedrijf voordelen bieden. Daarom kunt u het beste uw vraag- of probleem bij ons neerleggen. Wij denken inhoudelijk met u mee en komen persoonlijk bij u terug met een reactie.

Scroll naar boven