ERVAAR PROJECTEN LEVENSECHT IN EEN DIGITALE OMGEVING

BEKIJK UW PLANNEN ALSOF U ER MIDDENIN STAAT

Wat maakt Virtual Reality (VR) interessant voor u?
Met VR is het mogelijk om vanaf elke locatie en op elk tijdstip polshoogte te nemen in een online virtuele omgeving. Wij kunnen een specifieke plek digitaal (na)bouwen. Dit ervaart u als een levensechte plek. Waar u doorheen loopt, 360 graden om u heen kijkt. En zelfs objecten kan vastpakken en verplaatsen.Onze VR wereld maakt het mogelijk voor u om:  

Op een bouwplaats de bouwveiligheid te controleren.

Met meerdere personen te vergaderen
en plannen bekijken.

Boven- en ondergrondse situaties die nu
op papier staan, te bekijken alsof ze echt zijn.

Testen, checken en proberen met VR
Bekijk of u problemen tegenkomt tijdens het aanleggen van een nieuw leidingnetwerk. Loop door uw nieuwe kantoorpand. Of demonstreer en leer hoe een machine in elkaar zit. Vergelijk verschillende ontwerpen van architecten. Controleer de veiligheid van een nieuwe spoorlijn voordat deze er werkelijk is. Vergader op afstand met uw collega’s terwijl u de beleving heeft dat u fysiek bij elkaar op projectlocatie bent.

Met een VR bril op ervaart u een virtuele wereld alsof het een echte situatie is. Wij maken deze wereld voor u op basis van uw aanwezige projectdata.

Hoe gaat dit in zijn werk?   
Om te beginnen is er data nodig. Deze data bewerken en herschrijven we. Zo zetten wij bestanden om in 3D objecten. De volgende stap is het plaatsen van deze beelden in een VR omgeving. Deze is helemaal naar eigen ‘smaak’ in te richten. Zo is het mogelijk om door een woonwijk te lopen en met een druk op de knop nieuwbouwhuizen te plaatsen. Alles wat u nodig heeft, is een VR bril en onze samenwerking.

Virtueel vergaderen?
Het is ook mogelijk om in VR te vergaderen. Zo kunt u vanaf elke gewenste locatie met een heel team in een virtuele ruimte stappen. Om een demonstraties te geven, te vergaderen en projecten door te nemen.
Bouw een nauwkeurige meting om tot vr wereld
Wilt u demonstreren hoe een oude situatie verandert in een nieuwe situatie? Bijvoorbeeld met de bouw van een nieuw project. De aanleg van een nieuwe spoorlijn of wegdek? Het bouwen van een nieuwe woonwijk? Of juist oude archeologische opgravingen in beeld brengen? Met behulp van pointclouds (verzameling van miljoenen meetpunten) is het mogelijk om een digitale maquette te maken.

Wij gaan een stap verder en zetten deze gegevens om in uw eigen VR wereld.

Voor iedereen beschikbaar
Niets is ons te gek. Wij zorgen dat u van A tot Z ontzorgd wordt. Wij vinden het belangrijk onderdeel te worden van uw bedrijf en organisatie. Zodat wij kort op de bal zitten. Dit maakt dat wij:

Persoonlijk, laagdrempelig en transparant werken.

Snel schakelen en korte communicatielijnen hebben.

Technische vraagstukken uit handen nemen.

Vraag nu uw demo aan

Ervaar gratis de kracht van deze technologie

Scroll naar boven